ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ & e-ΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 2021

Η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα», διοργανώνει τα τελευταία 12 χρόνια το αθλητικό event  «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Φέτος το «Υπερκοπέλι» επιστρέφει και δίνει ραντεβού την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στους Αγίους Αποστόλους.

Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ δωρεά στον Σύλλογο «Ορίζοντα».

 • 600m κολύμπι, 25km ποδήλατο και 10km τρέξιμο.
 • Η συμμετοχή περιλαμβάνει: αναμνηστικό τεχνικό t-shirt Διοργάνωσης, σκουφάκι, BibNumber, αθλητικό παγούρι, μετάλλιο και έπαινο, Κουπόνι για μπύρα και σουβλάκι στο beachparty, Κουπόνι για πιλάφι στο Πιλάφι party.
 • Επίσης, ισχύουν οι ομαδικές συμμετοχές (3 – 4 ατόμων) με ή χωρίς συμμετέχοντα ΑΜΕΑ
 • Δήλωση συμμετοχής έως 20/09/21

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το «e-περκοπέλι» από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου.

Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ δωρεά στον Σύλλογο «Ορίζοντα» + 3 ευρώ έξοδα αποστολής εξοπλισμού

 • 600m κολύμπι, 25km ποδήλατο και 10km τρέξιμο.
 • Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει την ημέρα, την ώρα (εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος: 23/09-3/10/21) και την τοποθεσία (εντός και εκτός Ελλάδας), που επιθυμεί να ολοκληρώσει τον αγώνα του.
 • Οι συμμετοχές είναι έγκυρες εφόσον γίνει καταγραφή από smart watch, bandή ένα απλό app στο κινητό και προαιρετικά φωτογραφία (προσωπική, τον εξοπλισμό τους ή την τοποθεσία).
 • Η συμμετοχή περιλαμβάνει: αναμνηστικό τεχνικό t-shirt της Διοργάνωσης, σκουφάκι, bibnumber, αδιάβροχη θήκη κινητού, μετάλλιο και έπαινο
 • Επίσης, ισχύουν οι ομαδικές συμμετοχές (3 – 4 ατόμων) με ή χωρίς συμμετέχοντα ΑΜΕΑ, με τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδας, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους όλοι μαζί ή να μοιραστούν τα αθλήματα, ακόμη και σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ή του Εξωτερικού.
 • Δήλωση συμμετοχής έως 20/09/21

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Αγώνας Δρόμου/ Δυναμικού Περπατήματος 5χλμ «Ανοιχτοί Ορίζοντες», με βασικό στόχο την αλληλεπίδραση μεταξύ των εθελοντικών ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, ιδρυμάτων, δομών και η προβολή του έργου και των δράσεών τους.Σε κανονική αλλά και virtual μορφή.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο για την ενίσχυση όποιου σωματείου, ιδρύματος κτλ επιθυμεί να στηρίξει κάθε συμμετέχοντας, προβάλλοντας το έργο του και με σκοπό να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού.

(Προσεχώς θα ανακοινωθούν τα σωματεία τα οποία μπορεί να επιλέξει και να στηρίξει κάθε συμμετέχοντας.)

Οι συμμετέχοντες στον Αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες»:

 • Πραγματοποιούν την εγγραφή τους απευθείας στο σωματείο που επιθυμούν να στηρίξουν, ενισχύοντας οικονομικά το έργο του με τη δωρεά τους
 • Μπορούν να ολοκληρώσουν τον Αγώνα με φυσική παρουσία την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στους Αγίους Αποστόλους
 • Σε virtual μορφή σε οποιοδήποτε μέρος (εντός και εκτός Ελλάδας) και όποτε επιθυμούν (εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος: 23/09-3/10/21), με προϋπόθεση να στείλουν ως αποδεικτικό της συμμετοχής τους φωτογραφία (προσωπική, τον εξοπλισμό τους ή την τοποθεσία) ή/και την καταγραφή του Αγώνα τους από smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό.

 

 

Δήλωσε Συμμετοχή στο Υπερκοπέλι/Υπερκοπελάκι/e-Περκοπέλι/Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΕΔΩ 

Γίνε εθελοντής

ΕΔΩ 

 

Μάθε πως αλλιώς μπορείς να βοηθήσεις: 2821079650 / orizondascha@gmail.com